top of page

T A M A S H I

魂 

"Veel inspiratie, veel werk, veel enthousiasme en opeens lukt het niet meer. Er is teveel werk, teveel stress,...

Dankzij het traject van Benedikt zet je even alles op hold en begin je terug stap voor stap aan het herstelproces: jezelf opnieuw ontdekken of meer nog je talenten “terug” ontdekken, leren keuzes maken, terug rust in het hoofd…en na verloop van tijd merk je plots, het gaat terug goed, het lukt !!!! "

Hedwig Spits, Vichte

"Samenwerken met Benedikt was een privilege voor mij. Het vertrouwen in mezelf nam gevoelig toe . Door nieuwe inzichten kon ik ook in mijn job evolueren naar een hogere performance, en wel op een natuurlijke manier, zodat ik het zelf verder in handen heb. Danku Benedikt!"

Jimmy Theunis, project manager BNP Paribas Brussels

"Het traject met de archetypes heeft me in grote lijnen terug bewust gemaakt van mijn talenten of 'van mijn eigen fond'. Waarvoor sta je als individu en vooral welke items dienen afgestofd te worden om op constructieve manier verder te kunnen gaan in je leven en werk. Een onbevangen proces van bewustmaking, her-oriëntatie, groei of persoonlijke ontwikkeling, maakt niet uit hoe je het benoemt,...je kan je 'ware ik' moeilijk verloochenen. Doen zou ik zeggen, voor ieder die zichzelf terug helder wil zien."

Xavier Tjampens, Zulte

"Benedikt brengt je aan de hand van je eigen - veel ruimere dan je denkt - fantasiewereld tot je eigen kern: wat is mijn oerkracht, tot waar zijn mijn wortels gegroeid dan wel vergroeid. In een steeds meer individualistische wereld zie je weer helder in wie je bent maar vooral wat jouw plaats is. Archetypes definiëren en benoemen, daar haal je echte kracht uit.  Ik versterkte in enkele sessies tegelijk mijn voedingsbodem en mijn horizon."

Anneleen Deseyn, Gent

"Ik heb een enorme verdieping en zelfinzicht  ervaren in de sessies. Wat me vooral bijblijft, is dat mijn spirituele kant in alles wat ik kies meer aangesproken mag worden. Als ik dat niet doe, merk ik dat ik moe wordt en mijn gezondheid achteruitgaat, omdat ik iets van mijzelf moet onderdrukken. Ik maak nu steevast keuzes waarin ik mijzelf kan zijn en voel daarin een enorme potentie en creativiteit. It is amazing! Veel meer bewustzijn over mijn 'zijn' en snellere terugkoppeling over verbetering van keuzes in mijzelf."

Dr. A. Vester, Holten (NL)

"Benedikt heeft een gepersonaliseerde en originele aanpak. Hij hielp mijn team members om hun interne drijfveren en motivaties beter te verstaan, zodat ze hun talenten echt konden ontwikkelen en groeien als individu. Een effectieve coach met impact. Ik kan hem enkel maar aanbevelen als je iemand zoekt om je beter te maken.

Jan De Blauwe, Chief Information Security Officer, BNP Paribas Fortis

"In 2 sessies ontdekte ik hoe ik mijn ware zelf (of noem het een gids), altijd zelf kan aanroepen. Ik heb een prachtig cadeau gekregen dat ik altijd bij mij heb. Benedikt is en heel aangename, inspirerende begeleider. Met zijn rustgevende stem en de veilige sfeer die hij creëert, is hij emotioneel afgestemd en ondersteunend geweest voor mij. Het was een bijzonder waardevolle ervaring.

Isolde Blom-Ten Hoeve, Eindhoven (NL)

"Toen ik in dialoog ging met mijn energetische subpersoonlijkheden (archetypes) ben ik onverwachts bij mijn innerlijk kind terecht gekomen. Ik stelde vast dat ik er weinig of geen aandacht had aan gegeven en dat dit nu mocht. Deze sessies hebben zonder twijfel mijn huidig leven beter en lichter gemaakt."

Anne Requillart, Lille (Fr)

"Ik ben Benedikt dankbaar voor de rust die hij bracht met een nieuwe manier van ademen die hij mij aanleerde. Het laat me toe om zonder grote inspanning te oefenen doorheen mijn dagelijkse, drukke leven. Zo kan ik sneller ontspannen. Bovendien voelt dit niet aan als 'ademwerk'. De begeleiding was helder en in alle zachtheid."

Cin Blockeel, Maarkedal

bottom of page