T A M A S H I

StandStrong

Wat is het?

StandStrong is een training bestaande uit een combinatie van  eenvoudige, lichte, fysische oefeningen en wetenschappelijke theorie om snel en van nature 'in the zone' te komen. Dit is de toestand waar je mentale focus en fysische mogelijkheden maximaal zijn en waar je ondersteund wordt door een subtiele en krachtige energie. Deze zorgt er ook voor dat je je eigen gedragspatronen meer en meer zal herkennen en kunnen bijsturen.

Gebaseerd op wijsheid uit het Oosten, maar wel op zo'n manier dat het verstaanbaar en praktisch toepasbaar is in ons dagelijks leven. No stuff voor spirituele zoekers, wel een praktische tool die je iedere dag down-to-earth kan gebruiken om progressief mentale kracht op te bouwen en om in concrete situaties ad hoc mentale weerbaarheid aan te wenden.

 

Voor wie is het bedoeld?

Tamashi richt zich op business en sport professionals die hun  natuurlijke kracht en potentieel willen terugwinnen. Kortom, zij die hun stress level willen doen afnemen en willen leren om snel de overschakeling te maken naar natuurlijke intelligentie en mentale/emotionele stabiliteit.

 

Waarom is het van belang?

In de huidige maatschappij maakt de mentale en emotionele dimensie meer dan ooit het verschil. Allemaal hebben we positieve energie, motivatie, zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid nodig om er iedere dag weer te staan. Daarom is de focus van StandStrong erop gericht jouw natuurlijke, innerlijke kracht weer naar boven te halen. De kracht die je mentaal en emotioneel sterker maakt door simpelweg je aangeboren potentieel beter aan te wenden.

 

Hoe werken we samen?

De eerste sessie bestaat uit een evaluatie van je huidige mogelijkheden en kracht. De daaropvolgende sessies zijn steeds aangepast aan het individu of de groep en kunnen daarom variëren van 2 uur tot een volledige dag, rekening houdend met uw specifieke situatie.

Er is geen fysische aanleg vereist, gezien de oefeningen eenvoudig en licht zijn. Het succes ligt in het veelvuldig herhalen van de oefeningen, die afgewisseld worden met wetenschappelijk onderbouwde theorie:

  • Hersengolven en hun energetische impact => flow vs. stress
  • Energy management & personal leadership

  • Yin-yang en de toepassing in het dagelijks leven

  • Evolueren van externe oefeningen naar interne cultivatie 

Enkel door op dit dieperliggend niveau te werken, ben je in staat echte verandering te doen plaatsvinden.

 

Wat is het resultaat?

Het resultaat is verbluffend: in plaats van weerstand te bieden of overweldigd te worden door een emotie of probleem, ben je in staat om veel rustiger, met een natuurlijke stabiliteit te reageren. Deze staat van ‘ontspannen alertheid’ en ‘diepere gewaarwording’ zorgt ervoor dat je in specifieke situaties zal overschakelen naar jouw meest intelligente, natuurlijke, authentieke gedragingen en reacties. Het gaat altijd over het terugvinden van je oorspronkelijke flow en dus over positieve, persoonlijke groei! Eerst innerlijk leadership ontwikkelen vooraleer je leiderschap uit te dragen naar anderen. Dit is wat je tot een echte authentieke leider maakt!

1/2