T A M A S H I

Talent detection

Wat is het?

Talent detection gaat over zelfkennis en richting geven aan je leven zodat je je innerlijke kracht terug vindt. Zo ontstaat er helderheid over wie je bent, wat je het best kan en wat de beste keuzes zijn voor jou.

Voor wie is het bedoeld?

Tamashi richt zich op business en sport professionals  die hun  natuurlijke kracht willen terugwinnen.

Waarom is het van belang?

Sommigen onder ons ontdekken hun persoonlijk potentieel op vrij jonge leeftijd, anderen leven veel te lang zonder een gevoel van echte richting, vervulling of tevredenheid. Tamashi gaat met deze vragen aan de slag en wel op een zeer diep niveau, waar gevoel, passie en persoonlijke waarden echt geraakt worden, ver voorbij het cognitieve, rationele gesprek.

Hierbij hanteren we twee principes:

 1. Bij ons ben je welkom en veilig als de unieke persoon die je bent, welke eigenaardigheid je ook naar voor brengt.

 2. Alles - maar dan ook alles - blijft  binnen de 4 muren.

Hoe werken we samen?

 • In alle vertrouwen en discretie gaan we in een eerste stap samen jouw energieën (=jouw sub-persoonlijkheden of talenten) helder maken. Dit is gebaseerd op de archetypes van C.G. Jung.

 • Vervolgens ga je met de sub-persoonlijkheden in dialoog (C.G. Jung's active imagination): wat is hun positieve intentie, wat is het potentieel, komen ze voldoende aan bod, wat hebben ze nodig, zijn er sub-persoonlijkheden  die kunnen samenwerken.

 • In een derde stap werken we op 3 niveau's:  

  • sub-persoonlijkheden voor je eigen ontwikkeling en welzijn (je intern bewustzijnsproces)

  • ​sub-persoonlijkheden in je relaties met anderen (je uitstraling en waarde naar anderen toe)

  • sub-persoonlijkheden die intense voldoening en drive geven aan je leven, die vorm geven aan je levensmissie (wat je opdracht is in dit leven, je raison-d'être)

Wat is het resultaat?

Het resultaat is helderheid in wie we zijn, wat we het best kunnen en welke keuzes de juiste zijn voor ons. Kortom, jouw kracht en potentieel die van nature aanwezig zijn, worden herontdekt en krijgen ruimte om te groeien.

1/6